Pablo Koor

Welkom op de website van het PABLO-koor uit Haaksbergen.

Hier leest u alle nieuws en feiten van ons koor dat regelmatig te zien, maar vooral te horen is samen met ons combo in voorheen de drie R.K. kerken van Haaksbergen; de Pancratius- (PA), de Bonifatius- (B) en de Lourdeskerk (LO). Vandaar de naam PABLO dus. De Lourdeskerk is sinds januari 2013 gesloten. April 2011 zijn we op uitnodiging naar Polen afgereisd om daar enkele keren te zingen. April 2013 hebben we de Passie opgevoerd; een modern lijdens-verhaal. Dit deden we in samenwerking met het Sanibonakoor uit Buurse. In juni hebben we ook meegedaan aan Amusing in Hengelo. Een hele dag brachten allerlei koren hun gezangen ten gehore op allerlei plekken in de stad. Voor ons was het geweldig om daar aan mee te doen. Ook hebben we al weer 2x een eigen Top 2000 uitgevoerd.
Dat werden indrukwekkende avonden!

PABLO bestaat momenteel uit een kleine 40 enthousiaste zangers en zangeressen. Het koor verzorgt gemiddeld eens per maand in het weekend een thematische of medewerkings-viering. De teksten worden door een liturgie-commissie, bestaande uit enkele koorleden, naar aanleiding van een thema bij elkaar gezocht en tot een viering gemaakt. De teksten worden voorzien van passende en zoveel mogelijk hedendaagse liederen, die niet alleen wat betreft de tekst, maar ook wat betreft melodie en begeleiding bij het koor passen.

Donderdagavond is onze vaste repetitie-avond (m.u.v. de schoolvakanties). Van 20:00-21:30 uur zijn we te vinden in de Lourdeszaal bij de Lourdeskerk aan de Sonderenstraat.
Tussendoor drinken we samen een kop koffie of thee en wordt er even gezellig 'bijgepraat'.
Vind jij het leuk om te zingen en ben je 12 jaar of ouder, dan ben je van harte welkom!

Op dit moment hebben wij een vacature voor een Drummer.

Wanneer je belangstelling hebt, zou je dan contact willen opnemen met het bestuur?

Copyright © 2016. All Rights Reserved.